Referenser

Referenser

 

Magdalena 25-årsfest med Baltema

Magdalenas fest bestod av ett baltema med färgerna rosa och guld. Hon hyrde Bouledrommen i Varberg där 40 gäster var bjudna. Vi dekorerade hela lokalen med målet att få den att se ut som en drömbalfest. Det tog lång tid och det var mycket jobb men vi lyckades och kunden blev väldigt nöjd med hur vi förändrade lokalen från en grusbana till ett ”litet slott”. Vi använde mycket vackra tyger, blommor och levande ljus.

Musiken var väldigt bra framförd av Dj Jonas. Vi anordnade även roliga lekar som vi planerat och satt ihop inför festen.


Jag kommer verkligen rekommendera henne till alla jag känner som ska ha fest eller bröllop!!! Hon är professionell, lyhörd, noggrann, sprulande glad och har alltid ett leende på läpparna!

ALLA ++++++++ TILL DIG!


Se fler bilder och läs mer om Magdalenas 25-årsfest och hennes omdöme här!


Jessicas 40-årsfest med Hollywood tema

Att göra en fest med ett roligt tema är som att se en magisk show utspelas. Allt förändras framför ögonen på dig och alla andra som medverkar och tar del av spektaklet. Och precis den känslan fick Jessicas 40-årsfest med Hollywood tema!

LisFestplanerings uppdrag var att vända lokalen, Bouledromen i Varberg, till spektakulär fest som skulle likna röda mattan. Festen bestod av 30 gäster som vi placerade vid flera runda bord som var dekorerade med svarta dukar i glansigt härligt tyg. Födelsedagstjejen fick förverkligat sin dröm om en fest som denna. Gästerna var mycket nöjda och glada över att fått vara en del av denna spektakulära fest, och för oss arrangörer så kan vi inte säga annat än att vi är mycket stolta över att fått uppfylla alla förväntningar.


Min 40-årsfest blev helt magisk och precis så som jag tänkte mig att den skulle bli. Ett minne jag alltid kommer bära med. Tusen tack!!


Se fler bilder och läs mer om Jessicas 40-årsfest och hennes omdöme här!


Annebergs Gård julbord med rustik tema

Ankomsten av julen är alltid speciellt. Den här tiden på året innebär alltid mycket känslor och ögonblick som blir förevigade minnen.

Vi är väldig nöjda med resultatet som blev precis som vi ville: en chic rustikt julbord i en gammal lada för jägare, fantastiskt!


Lis Festplanering gjorde ett otroligt jobb med att fixa ladan ombonad, julig och varm!


Se fler bilder och läs mer om Annebergs Gård Julbord och hans omdöme här!

65år överraskning kalas med övernattning

Vi på Lis Festplanering är väldigt nöjda med att allt blev precis som vi hade tänkt oss. Rosita var mycket imponerad och hade ingen misstanke om något. Vi lyckades med allt detta 16,5 mil hemifrån och resultat blev fantastiskt!

En nostalgisk tavla med foto från unga år, stod det i sängen när jag anlände till rummet, helt fantastiskt! Vill ni ha en överraskning med stil, kontakta Lis Festplanering. Tack för att ni lura mig…


Se fler bilder och läs mer om Överraskning 65års kalas och hans omdöme här!

 

 

Salong Ateljé naglar & skönhet Invigning

Mycket spännande med nya typer av event och utmaningar. Invigningen var så trevlig att ordna, intimt men samtidigt festlig och vi fick så bra feedback från alla håll.

 

Se fler bilder och läs mer om Salong Ateljé naglar & skönhet Invigning och hans omdöme här!

 

 

Lasses & Lenas 70års födelsedagsfest med 50tals diner tema

Det är alltid roligt med fester, och när man firar 2 personer på samma gång så blir det ännu roligare. Så var det på Lasse och Lenas fest där de båda firade sin 70 års dag. Turkos och cerise färg, mycket tyg och rocksymboler och självklart ett inslag av Elvis. Detta passade mycket bra ihop och resulterade i en 50-tals fest med diner tema.
När gästerna ankom väntades välkomstdrinkar, god mat med 50-tals tema serverades och Elvis spelades i högtalarna hela natten.

Det var otroligt skönt att kunna lämna över detta till någon som är så professionell som Li är. Allt från dekoration till mat var helt fantastiskt och hon hade med en massa små detaljer som verkligen förgyllde festen.
Tusen tack Li och Lis festplanering för en oförglömlig kväll!

Se fler bilder och läs mer om Lasse & Lenas 70års födelsedagsfest och hans omdöme här!

 

HemAssistans i Varberg AB personalfest – Bowling och middag

Inför mötet med chefen hade jag förberett en lista med olika förslag på aktiviteter, efter att ha diskuterat kring eventet så bestämde han sig för att underhållning och middag skulle ske på samma plats. Kvällen började med bowling och avslutades med middag och skoj på Bruket i Varberg.

 

Se fler bilder och läs mer om Hemassistans personalfest och hans omdöme här!

 

Bruna & Christian Rustik Bröllop

Bruna och Christian har känt varandra i 10 år, de har 3 underbara barn, ett jättefint hus, fantastiska jobb, det kändes som att det enda som saknades var att gifta sig. Det var ett privilegium att kunna förverkliga det åt dem.

 

Se fler bilder och läs mer om Bruna & Christians Rustik Bröllop och hans omdöme här!

Nicholas – 1år Safari kalas

Mer info inom kort!  🙂

 

Se fler bilder och läs mer om Nicholas 1 år Safari kalas och hans omdöme här!