Referenser

Referenser

Magdalenas 25års fest med Baltema

Magdalenas fest bestod av ett baltema med färgerna rosa och guld. Hon hyrde Bouledrommen i Varberg där 40 gäster var bjudna. Vi dekorerade hela lokalen med målet att få den att se ut som en drömbalfest. Det tog lång tid och det var mycket jobb men vi lyckades och kunden blev väldigt nöjd med hur vi förändrade lokalen från en grusbana till ett ”litet slott”. Vi använde mycket vackra tyger, blommor och levande ljus.

Musiken var väldigt bra framförd av Dj Jonas. Vi anordnade även roliga lekar som vi planerat och satt ihop inför festen.


Jag kommer verkligen rekommendera henne till alla jag känner som ska ha fest eller bröllop!!! Hon är professionell, lyhörd, noggrann, sprulande glad och har alltid ett leende på läpparna!

ALLA ++++++++ TILL DIG!

Se fler bilder och läs mer om Magdalenas 25-årsfest och hennes omdöme här!

Jessicas 40års fest med Hollywood tema

Att göra en fest med ett roligt tema är som att se en magisk show utspelas. Allt förändras framför ögonen på dig och alla andra som medverkar och tar del av spektaklet. Och precis den känslan fick Jessicas 40-årsfest med Hollywood tema!

LisFestplanerings uppdrag var att vända lokalen, Bouledromen i Varberg, till spektakulär fest som skulle likna röda mattan. Festen bestod av 30 gäster som vi placerade vid flera runda bord som var dekorerade med svarta dukar i glansigt härligt tyg. Födelsedagstjejen fick förverkligat sin dröm om en fest som denna. Gästerna var mycket nöjda och glada över att fått vara en del av denna spektakulära fest, och för oss arrangörer så kan vi inte säga annat än att vi är mycket stolta över att fått uppfylla alla förväntningar.


Min 40-årsfest blev helt magisk och precis så som jag tänkte mig att den skulle bli. Ett minne jag alltid kommer bära med. Tusen tack!!

Se fler bilder och läs mer om Jessicas 40-årsfest och hennes omdöme här!

Annebergs Gårds Julbord med rustik tema

Ankomsten av julen är alltid speciellt. Den här tiden på året innebär alltid mycket känslor och ögonblick som blir förevigade minnen.

Vi är väldig nöjda med resultatet som blev precis som vi ville: en chic rustikt julbord i en gammal lada för jägare, fantastiskt!


Lis Festplanering gjorde ett otroligt jobb med att fixa ladan ombonad, julig och varm!

Se fler bilder och läs mer om Annebergs Gård Julbord och hans omdöme här!

Rositas 65år överrasknings kalas med övernattning 

Vi på Lis Festplanering är väldigt nöjda med att allt blev precis som vi hade tänkt oss. Rosita var mycket imponerad och hade ingen misstanke om något. Vi lyckades med allt detta 16,5 mil hemifrån och resultat blev fantastiskt!

En nostalgisk tavla med foto från unga år, stod det i sängen när jag anlände till rummet, helt fantastiskt! Vill ni ha en överraskning med stil, kontakta Lis Festplanering. Tack för att ni lura mig…

Se fler bilder och läs mer om Överraskning 65års kalas och hans omdöme här!

Salong Ateljé naglar & skönhet Invigning 

Mycket spännande med nya typer av event och utmaningar. Invigningen var så trevlig att ordna, intimt men samtidigt festlig och vi fick så bra feedback från alla håll.

“Li är en fantastisk bra och rolig person med mycket energi som smittar av sig.”
Li är full av energi och jobbar stenhårt för att man ska bli nöjd, hon har öga för detaljer och är superduktig!”
“Hon är välorganiserad, alltid glad och har en härlig utstrålning!”

Se fler bilder och läs mer om Salong Ateljé naglar & skönhet Invigning och hans omdöme här!

Lasse & Lenas 70års födelsedagens fest med 50-tals diner tema

Det är alltid roligt med fester, och när man firar 2 personer på samma gång så blir det ännu roligare. Så var det på Lasse och Lenas fest där de båda firade sin 70 års dag. Turkos och cerise färg, mycket tyg och rocksymboler och självklart ett inslag av Elvis. Detta passade mycket bra ihop och resulterade i en 50-tals fest med diner tema.
När gästerna ankom väntades välkomstdrinkar, god mat med 50-tals tema serverades och Elvis spelades i högtalarna hela natten.

Det var otroligt skönt att kunna lämna över detta till någon som är så professionell som Li är. Allt från dekoration till mat var helt fantastiskt och hon hade med en massa små detaljer som verkligen förgyllde festen.
Tusen tack Li och Lis festplanering för en oförglömlig kväll!

Se fler bilder och läs mer om Lasse & Lenas 70års födelsedagsfest och hans omdöme här!

Hem Assistans i Varberg AB personalfest – Bowling och middag 

Inför mötet med chefen hade jag förberett en lista med olika förslag på aktiviteter, efter att ha diskuterat kring eventet så bestämde han sig för att underhållning och middag skulle ske på samma plats. Kvällen började med bowling och avslutades med middag och skoj på Bruket i Varberg.

Se fler bilder och läs mer om Hemassistans personalfest och hans omdöme här!

Bruna & Christians Bröllop

Bruna och Christian har känt varandra i 10 år, de har 3 underbara barn, ett jättefint hus, fantastiska jobb, det kändes som att det enda som saknades var att gifta sig. Det var ett privilegium att kunna förverkliga det åt dem.

Man är nervös inför allt när man ska gifta sig, men Erli fanns hela tiden vid vår sida, även om det bara var små petitesser. Dessutom visar hon en otrolig kreativitet och kom med fantastiska förslag och lösningar på saker man själv inte tänker på, men som sätter guldkant på hela festen.

Se fler bilder och läs mer om Bruna & Christians Rustik Bröllop och hans omdöme här!

Nicholas 1års Safari kalas

En sådan här fest kräver mycket planering och kreativitet eftersom man måste leverera sitt bästa, inte bara för alla barn utan även de vuxna. Så att alla kan njuta av festen.

Wow säger jag bara, det blev så himla fint och perfekt organiserat. Erli är verkligen hur duktig som helst och visar ett enormt engagemang in i minsta detalj.

Se fler bilder och läs mer om Nicholas 1 år Safari kalas och hans omdöme här!

William 1års Safari kalas

Det var bordsdekoration, efterrättsbord med mini desserter, godislådor, tackgåvor och barn lounge. Allt planerades, skapades, levererades och monterades på plats på endast 3 dagar efter beställning.

Dekorationerna och dukningen blev fantastiska och fick mycket beröm av våra gäster. Jag och Peter vill också säga extra tack för att du var så tillmötesgående och flexibel även om det var kort varsel.

Se fler bilder och läs mer om William 1 år Safari kalas och hans omdöme här!

FKK Entreprenad AB  – Mässan 2017

Lis Festplanering fick fria händer när vi dekorerade företagets monter till mässan. Alltid lika roligt när andra vågar lita på vår talang och låter oss göra det vi gör bäst.

Beställningar av reklamprodukter,  montering av montern fick hon fria händer att designa.
Mycket fint med allt blev det, tackar så mycket Lisfest.

Se fler bilder och läs mer om FKK Entreprenad – Mässan 2017 och hans omdöme här!

FKK Entreprenad AB  – Avslutnings middag, Firmafest

Vi ordnade egen dekoration och personliga gåvor från Varberg för att alla skulle få en trevlig kväll med lite överraskningar.

Det enda vi behövde bry oss om var att vara på plats 19.00… tack för din hjälp, alla hade trevlig, god mat, kul lekar, perfekt dekorerat och goda välkomstdrinkar.

Se fler bilder och läs mer om FKK Entreprenad AB – Firmafest och hans omdöme här!

Otávios Dop

Jag som gudmor till barnet kände ett stort ansvar för att allt skulle bli perfekt. Och det var även så barnets mamma och gäster kände. Inbjudningar, bordsdekoration, barnens bord, tack gåvor, små chokladaskar, tårbord och godispåsar var allt anordnat av Lis Festplanering.

Se fler bilder och läs mer om Otávios Dop här!

Hem Assistans i Varberg – Julbord

Vi på HemAssistans i Varberg AB har anlitat Lis Festplanering till vårt Julbord, Personalfest, och Kick-off.
Mycket god mat och roliga lekar. Li gör allt med ett leende på läpparna.
Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera Lis Festplanering.

Se fler bilder och läs mer om Hem Assistans i Varberg Julbord här!

Maries baby Shower

Det var så många detaljer, stora som små, som fick mig att falla i glädje tårar! Även maten var planerad i minsta detalj & den var riktigt god!
Den kommer jag aldrig att glömma!

Se fler bilder och läs mer om Maries Baby Shower här!

Mikas 50års fest

Mer info kommer snart!  😉

Se fler bilder och läs mer om Mikas 50års fest här!

Fridas & Carlos Bröllop

Innan jag beslutade mig för att ta hjälp av Li trodde jag att jag skulle kunna fixa med bröllopet själv men redan efter första mötet insåg jag att det skulle aldrig gå.

Hon har sån koll på allt. Ordning, struktur och så många idéer som gjorde att jag som brud kunde släppa allt och flyta med.

Se fler bilder och läs mer om Frida & Carlos Bröllop här!

Linda & Niclas Bröllop

Vi är så otroligt nöjda med allt och våra gäster var väldigt imponerade över hur fint allt var dekorerat och många fina ord om den trevliga personalen.

Vi kunde koppla av och njuta av festen tillsammans med vår familj och vänner, samtidigt visste vi att allt var i trygga händer hos Lis festplanering.

Se fler bilder och läs mer om Linda & Niclas Bröllop här!

Dells Födelsedagsfest

Mer info kommer snart!

Se fler bilder och läs mer om Dells födelsedagsfest här!

Anna & Victor Bröllop

Vi vill tacka Lis Festplanering för att ni var med och gjorde vårt bröllop magiskt!
Vi anlitade Li till att dekorera vårt bröllop.

Och nöjdare kan man inte bli.

Du gjorde vårt bröllop till en dröm!!

Isacs 18årsfest – Vikingtema

Mer info kommer snart!

Se fler bilder och läs mer om Isacs 18årsfest här!

Gissella & Kalles Bröllop

Vi har fått så många fina komplimanger om dekorationen, färgerna och alla detaljer som fanns med, DU ska ha ett STORT tack!!
Det enorma jobbet du har gjort kommer vi evigt vara tacksamma över.

Även all service med ditt team är helt enastående. Ni jobbade effektivt med ett leende på läpparna och hjärtat på rätt plats.

Se fler bilder och läs mer om Gissella & Kalles Bröllop här!

Chloés 5års kalas

Kommer snart mer info!

Se fler bilder och läs mer om Chloés 5års kalas här!

Dekoration för Montessorisskolan Julbord

Mer info kommer snart!

Se fler bilder och läs mer om Montessorisskolan Julbord här!

Öppet hus Vesterhavsskolan med Jultema

Mer info kommer!

Se fler bilder och läs mer om Öppet hus Vesterhavsskolan här!