Bruna & Christian Bröllop

Bruna & Christian Bröllop

Bruna & Christian Bröllop

Jag blev verkligen rörd när min kompis frågade mig om jag kunde anordna och dekorerar hela hennes bröllop. Inte endast för att vi är mycket nära väninnor och har känt varandra i snart 20 år. Det var snarare främst för at hon trodde på min potens till att planera, litade på mina instinkter och beundrade mitt arbete så pass mycket att jag fick fria händer till att utföra deras drömbröllop.
Bruna och Christian har känt varandra i 10 år, de har 3 underbara barn, ett jättefint hus, fantastiska jobb, det kändes som att det enda som saknades var att gifta sig. Det var ett privilegium att kunna förverkliga det åt dem.
Dom önskade sig ett intimt bröllop med endast familj, vigsel i kyrkan och mottagning i deras egen trädgård. Brudparet bestämde sig för ett romantiskt och rustikt tema. Guld, vita och bruna färger med mycket spets, jutetyg, rosor och lanternor var en stor del av dekorationen.
Mottagningen bestod av öppen bar, hemlagad mat och två assistenter som hjälpte till och hade koll på allt.
I slutet av festen som fick de precis som önskat, bakfylle-kit inne på toaletten, godispåsar till barnen och även tack gåvor till de vuxna.
Jag har mycket och många att tacka för denna underbara fest. Alla glada gäster, hjälpsamma familjemedlemmar, hängiven tärna, en frisör som gjorde ett fantastiskt jobb och speciellt till brudgummens mamma, Cecilia Svenby, som hade hand om all blom arrangemang.

Med detta vill jag bara säga tack för allt och för att jag fick denna chansen, det är just därför jag älskar mitt jobb så mycket.

Brudparet egna ord:

Vi anlitade Li´s Fest för vårt bröllop den 17/6 2017, och det var utan tvekan ett av de absolut bästa beslut vi tagit I våra liv.
Som ni kan se på bilderna var hela arrangemanget från blommor, mat, dekorationer mm bland det vackraste jag sett, men vad som stack ut framför allt annat är det enorma engagemang och professionalism som Erli själv visar. Man är nervös inför allt när man ska gifta sig, men Erli fanns hela tiden vid vår sida, även om det bara var små petitesser. Dessutom visar hon en otrolig kreativitet och kom med fantastiska förslag och lösningar på saker man själv inte tänker på, men som sätter guldkant på hela festen.
Vi hade också en begränsad budget för vår fest, och denna hade Erli hela tiden I åtanke, och skapade en helt fantastisk fest utifrån de förutsättningar vi gav.
Jag säger det igen – att anlita Lis Festplanering är det bästa beslut vi tagit, och jag kan varmt rekommendera alla att göra detsamma oavsett vilket arrangemang ni planerar, det är värt varenda krona… Personligen kommer jag alltid att göra detsamma när det är något speciellt som planeras.
Vi vill båda rikta ett stort tack för att Erli skapade magi på vår stora dag, för oss är du en stjärna!!!

Bästa hälsningar
Christian & Bruna Svenby
Malmö 2017-07-18