Nicholas 1 år Safari kalas

Nicholas 1 år Safari kalas

Det var så mysigt att få fixa en fest till ett litet barn. En 1års fest fylld med glädje både från barnet och föräldrarnas håll då de fick fira barnets första födelsedag. En sådan här fest kräver mycket planering och kreativitet eftersom man måste leverera sitt bästa, inte bara för alla barn utan även de vuxna. Så att alla kan njuta av festen. Safari var den valda tema. Kalaset innehöll därför mycket nallebjörnar, mycket växter, lektält, djurballonger, trälådor, kikare och masker som föreställde djur. Trädgården förvandlades då till en riktig djungel. Välkomstdrinken var apelsinjuice, sedan bjöds det på korv med bröd och brasiliansk mat. Inte nog med det så fanns det ett bord fullt med efterrätter och små goda sötsaker och en supergod och fin tårta.
Väldigt trevligt sällskap och glada gäster gjorde festen till en succé. Självklart fick även hela dekorationen, små tack gåvor och alla söta minidesserter skapade av Lis Festplanering festen att skina ännu mer!

Nicholas mamma egna ord:

Jag anlitade Lis fest för att hjälpa mig med min sons 1-års kalas. Det enda jag visste var att jag ville göra något speciellt, men hade inga ideer kring tema eller annat.
Efter möte med Erli på Li´s fest då hon presenterade massvis med roliga ideer bestämde jag mig för att jag ville köra safari-tema.

Wow säger jag bara, det blev så himla fint och perfekt organiserat. Erli är verkligen hur duktig som helst och visar ett enormt engagemang in i minsta detalj. Jag är sååååå glad att vi valde just Li´s fest, för utan hennes hjälp hade denna dagen inte blivit i närheten av så lyckad som den blev. Vi hade kommit överens om flera saker att göra, men Erli gjorde det lilla extra som inte var bestämt och just dessa detaljerna var just det som satte pricken över i:et.
Även om inte Nicholas själv kommer komma ihåg denna dagen om 10 år, så kommer han och hela familjen ha minnen för livet – Tack vare Erli och Li´s fest – TACK!

Bruna Sampaio
2017-08-20