Linda & Niclas Bröllop

Linda & Niclas bröllop

Linda & Niclas Bröllop

Bara 3 månader innan deras bröllop ringde Linda till mig och vi bokade ett möte på kontoret. Redan då skrev hon på kontrakt och vi var bokade. Vi på Lis Festplanering var anlitade för att dekorera, ordna med köks- och grillpersonal samt personal under hela festdagen för att styra all underhållning för brudparet, gästerna och band. Vi var självklart där för att hela bröllopet skulle rulla på och alla var där för att ha en mysig kväll och en jättetrevlig fest!

Brudparet egna ord:

Vi hade bestämt oss för ett bröllop i Las Vegas och sedan för en bröllopsfest till sommaren. I mitten på februari kontaktade vi Lis festplanering och som tur var så hade hon ledigt den helgen för bröllopsfesten.

Att kontakta Lisfest är det bästa vi gjort!

Hon är världens bästa festplanerare (väldigt trevlig och alltid glad dessutom), så otroligt duktig på att ta in det man själv önskar för festen och sedan förverkliga det – plus lite till! Li har ett öga för alla detaljer, stora som små, och många idéer som själv aldrig skulle kommit på.
Vi hade först tänkt att vi “bara” behövde hjälp med dekorationen/dukningen av borden, men snart insåg vi att Lis festplanering har så mycket mer att erbjuda. Li hjälpte oss med dekoration av borden och lokalen, serveringspersonal, grill och kockar som grillade all mat.

Vi är så otroligt nöjda med allt och våra gäster var väldigt imponerade över hur fint allt var dekorerat och många fina ord om den trevliga personalen. Vi kunde koppla av och njuta av festen tillsammans med vår familj och vänner, samtidigt visste vi att allt var i trygga händer hos Lis Festplanering.
Vi kan varmt rekommendera Lis festplanering till alla som har tänkt att ha någon slags fest eller tillställning!

Linda & Niclas