Magdalena 25-årsfest med baltema

Magdalena 25-årsfest med baltema

Magdalenas fest bestod av ett baltema med färgerna rosa och guld. Hon hyrde Bouledrommen i Varberg där 40 gäster var bjudna. Vi dekorerade hela lokalen med målet att få den att se ut som en drömbalfest. Det tog lång tid och det var mycket jobb men vi lyckades och kunden blev väldigt nöjd med hur vi förändrade lokalen från en grusbana till ett ”litet slott”. Vi använde mycket vackra tyger, blommor och levande ljus.

Musiken var väldigt bra framförd av Dj Jonas. Vi anordnade även roliga lekar som vi planerat och satt ihop inför festen. Gästerna blev väl omhändertagna och alla fick sitt egna lilla bakis-kit som kunden även hade beställt genom LisFestplanering. Festplaneraren stod även för inbjudningarna, välkomstdrink, porslinet mm.

Det som gör att vi på LisFestplanering känner oss mesta nöjda med jobbet och presentationen är att Magdalena Andersson fick förverkliga sin dröm och allt blev precis som hon hade förväntat sig.

Magdalenas egna ord:

Hösten 2015 bokade jag ett möte med Li för att planera min 25-årsfest som skulle hållas till i aug 2016. Hon var mycket professionell med många tankar och idéer. Otroligt lyhörd och anpassade sig väldigt bra efter ens önskningar och behov.

Mellan mötena hade hon ständig kontakt om upplägg och tankar vilket är mycket uppskattat då man har släppt lite på kontrollen själv.

När tiden var inne för inbjudningskorten gjorde hon dem OTROLIGT vackra, glamorösa och precis så som jag hade tänkt mig att dem skulle vara. Man såg tydligt att det var mycket tid bakom hennes arbete och hon hade brytt sig om var enda detalj.

Festen i sig var över mina förväntningar, allt va perfekt i minsta detalj. Allt från omhändertagandet med gäster och mig, till dekorationen och placeringen på allt. Hennes service under kvällen var utomordentlig och väldigt service inriktad. En människa man kan lita på till 100%. Hon gör allt för att behaga sin kund och det gjorde hon men omsorg.

Jag kommer verkligen rekommendera henne till alla jag känner som ska ha fest eller bröllop!!! Hon är professionell, lyhörd, noggrann, sprulande glad och har alltid ett leende på läpparna!

ALLA ++++++++ TILL DIG!

Evigt tacksam
Magdalena <3