Ateljé naglar & skönhet Invigning

Ateljé naglar & skönhet Invigning

Vi tycker att det är så roligt att Lis Festplanering fortsätter att utvecklas och nya dörrar öppnas. Mycket spännande med nya typer av event och utmaningar.
Invigningen var så trevlig att ordna, intimt men samtidigt festlig och vi fick så bra feedback från alla håll. Vi på Lis Festplanering är då glada att vi ännu en gång fick förtroende till att göra det som vi gör bäst, att göra våra kunder nöjda!

Linnea egna ord:

Bra planerat event med ordning och reda. Li är en fantastisk bra och rolig person med mycket energi som smittar av sig. Hon har många idéer och tips som verkligen blir bra. Hon är ordningsam och organiserad. Mycket nöjd med allt ?

Emma “Fröken Nagel” egna ord:

Lis Festplanering var kanonbra! Li är full av energi och jobbar stenhårt för att man ska bli nöjd, hon har öga för detaljer och är superduktig! Skulle varmt rekommendera Lis festplanering till alla som har något event på gång.

Magdalena “Salong Din Hud” egna ord:

Att Li ville hjälpa oss med vår invigning va otroligt tacksamt! Hon är välorganiserad, alltid glad och har en härlig utstrålning! Li har tidigare hjälpt mig med min 25års fest. Och är det något som ska planeras kommer jag alltid välja henne! Hon ger alltid det där lilla extra.
Kan varmt rekommenderas!