Jessicas 40-årsfest med Hollywood tema

Jessicas 40-årsfest med Hollywood tema

Att göra en fest med ett roligt tema är som att se en magisk show utspelas. Allt förändras framför ögonen på dig och alla andra som medverkar och tar del av spektaklet. Och precis den känslan fick Jessicas 40-årsfest med Hollywood tema!

Gardiner, mattor, filmklippare, filmrulle, stjärnor, glamour och massvis med glitter var den dekorationen vi använde oss av för att få det precis som hon själv hade önskat.

LisFestplanerings uppdrag var att vända lokalen, Bouledromen i Varberg, till spektakulär fest som skulle likna röda mattan. Festen bestod av 30 gäster som vi placerade vid flera runda bord som var dekorerade med svarta dukar i glansigt härligt tyg.

Gästerna välkomnades med charkbrickor på varje bord som var fyllda med olika ostar, kex och massvis med chark. Välkomstdrink är ju såklart en självklarhet för att få gästerna att känna sig välkomna samma stund som de ankommer till festen. Vid varje plats vid borden fanns där ett ”bakis-kit” och tackgåvor som vi på Lisfest.se själva har framställt till just denna händelse.

DJ Jonas var ansvarigt för kvällens underhållning och musik. Han var mycket uppskattad under kvällen då han spelade mycket bra och välblandad musik som han själv satt ihop.

Födelsedagstjejen fick förverkligat sin dröm om en fest som denna. Gästerna var mycket nöjda och glada över att fått vara en del av denna spektakulära fest, och för oss arrangörer så kan vi inte säga annat än att vi är mycket stolta över att fått uppfylla alla förväntningar.

Slutligen, Hollywoodfesten var en succé, som verkligen är värd en Oscar.

Jessicas egna ord:

Då jag inte hade tiden att planera min fest tog jag kontakt med Li som är en väldigt bra festfixare. Med ett ständigt leende och mängder av energi, förstod hon precis hur jag ville ha min fest och planerade den in i minsta detalj. Allt från tema till dekoration.

Min 40-årsfest blev helt magisk och precis så som jag tänkte mig att den skulle bli. Ett minne jag alltid kommer bära med. Tusen tack!!