Sandra & Collin Bröllop

Sandra & Collin bröllop

Sandra & Collin Bröllop

Brudparet egna ord:

Vårt första intryck av Li var att hon var otroligt engagerad, lyhörd samt att hon verkligen verkar älska sitt jobb. Hennes professionella, trevliga, och samtidigt lättsamma utstrålning gjorde att vi valde att anlita henne för hjälp med planering, dekoration, samt stöd under kvällen vid vår bröllopsfest. 

Li har varit ett stort stöd under planeringsprocessen, och för oss har detta varit ovärdeligt, inte minst då vi bor utomlands och inte hade möjlighet att spendera mycket tid på plats.

Under planeringen har Li alltid varit entusiastisk, vilket har smittat av sig på oss och gjort arbetet lättare och roligare. Li har alltid kommit med många fantastiska idéer, och samtidigt varit lyhörd för vår vision och mån om att allt skulle bli precis som vi ville ha det. 

Vi hade en fantastik bröllopsfest – vackra dekorationer och stöd toppenpersonal höjde helt klart festen till en nivå vi inte klarat själva. Ett plus var också att vi verkligen kunde slappna av och njuta av tiden med våra gäster, eftersom allt flöt på så bra. 

Vi vill verkligen rekommendera Li, och skulle själva inte tveka att anlita henne igen! 

Stort tack, 

Sandra & Collin