Lasse & Lena 70års födelsedagsfest

Lasse & Lena 70års födelsedagsfest

Det är alltid roligt med fester, och när man firar 2 personer på samma gång så blir det ännu roligare. Så var det på Lasse och Lenas fest där de båda firade sin 70 års dag, och eftersom de varit gifta så länge var det en självklarhet att de ville fira den ihop.
Att välja tema var enkelt. De hade redan sina egna idéer om färg och stil och därför var en 50-tals fest ett väldigt bra förslag. Turkos och cerise färg, mycket tyg och rocksymboler och självklart ett inslag av Elvis. Detta passade mycket bra ihop och resulterade i en 50-tals fest med diner tema.
Festen ägde rum i Håstens festlokal kl. 18.00. Hela lokalen fick en make over med mycket hängande tyger, gardiner och ballonger som följde samma färg tema. Vi dekorerade även med mattor, blommor, bordsdekor i form av 50tals mini bilar, milkshake glas och spetsiga glasögon kompletterade hela looken.
När gästerna ankom väntades välkomstdrinkar, god mat med 50-tals tema serverades och Elvis spelades i högtalarna hela natten.
Alla var mycket nöjda och hade en trevlig kväll. Vi på Lis Festplanering var mycket glada över att höra hur roligt gästerna hade och hur mycket de tyckte om alla detaljer.

Lasses & Lenas egna ord:

Jag och min man fyllde båda 70 i år. Detta ville vi självklart fira med våra nära och kära och ställa till med en stor fest. Vi kände att vi inte riktigt hade tiden och fantasin att få till den där festen som vi önskade. Så vi tog kontakt med Li och förklarade vad vi hade tänkt och vilka önskemål vi hade. Li är helt fantastisk på att lyssna och ta till sig de önskemål vi hade. Det var otroligt skönt att kunna lämna över detta till någon som är så professionell som Li är. Med hennes enorma kreativitet och fantasi skapade hon en fest med 50-tals tema. Allt från dekoration till mat var helt fantastiskt och hon hade med en massa små detaljer som verkligen förgyllde festen. Denna kväll överträffade verkligen våra förväntningar och bevarar minnet med ett stort leende i våra hjärtat. Både jag, min man och alla gäster hade en fantastiskt rolig kväll.

Tusen tack Li och Lis festplanering för en oförglömlig kväll!