Frida & Carlos Bröllop

Frida & Carlos bröllop

Frida & Carlos Bröllop

Först när vi på Lis Festplanering blev kontaktade av brudparet skulle vi endast ordna dekoration till deras sommarbröllop. Efter ett par möten bestämde de att de ville anlita oss för flera andra extra tjänster under bröllopet.
Vigsel på festlokalen, ostbricka med välkomstdrinkar, maten till middagen, tackgåvor, kökspersonal och även att vi jobbade under hela bröllopsdagen. Vi på Lis Festplanering ordnade allt.

Frida & Carlos egna ord:

Jag och Carlos träffade Li för över ett år sedan och mötena började i god tid för att bestämma basen för bröllopet som färgtema ,stil,hur stort osv. Sen har vi haft regelbunden kontakt med möten och via sociala medier fram tills bröllpet.

Innan jag beslutade mig för att ta hjälp av Lisfest trodde jag att jag skulle kunna fixa med bröllopet själv men redan efter första mötet insåg jag att det skulle aldrig gå. Hon har sån koll på allt. ordning ,struktur och så många idéer som gjorde att jag som brud kunde släppa allt och flyta med. Det har varit så himla skönt. Blev påmind om alla viktiga detaljer med jämna mellanrum som ringar, vigselförrättare , hindersprövning m.m
Hon tog mina idéer och tankar och gjorde ett helt magiskt bröllop. Jag hade aldrig kunnat pynta lokalerna och platsen för vigseln så fint som hon gjorde. Jag sa vad jag tänkte och hon fixade det. Tack vare alla kontakter hon har fixade även hon med grillen, personalen,musik till festen och maten. Jag är så nöjd med hela bröllopet.
Jag har genom hela resan kännt mig trygg och glad över att Li fixade bröllopet och för mig är det viktigt att känna att jag kan fråga och vara lite snurrig och hon har alltid varit anträffbar och med positiv energi svarat mig och fixat det jag vill.
Jag och Carlos känner oss oerhört tacksamma och är väldigt nöjda med Lis festplanering. Tack
// Frida Garcia och Carlos Garcia Lopez