Möhippa – Jaz Crew

Möhippa - Jaz Crew

Maria kontaktade mig och hade frågor angående om jag kunde hjälpa hennes systers möhippa.
Detta var en grupp av 12 tjejer som i början tänkte att de kunde klara allt själva, men de fick se att det är inte så lätt med 12 olika förslag, 12 olika idéer och 12 olika smaker åt saker och ting.
Så bestämde dem att anlita Lis Festplanering.
De kom med den summa dem hade samlat ihop och vi kom med förslag för roliga heldags aktiviteter med mat och till och med sovplats.  
Efter gruppens godkännande av tidslinje för aktiviteter, så börjar vi att boka och planerar allt för dem inför den stora dagen, och de kan bara förvänta sig det bästa. 😉
Privata bilar och chaufför hämtade dem och körde dem till och från alla aktiviteter. Lis Festplanering hade koll på tider och mat mellan varje roliga stunder och så kunde tjejerna slappna av och njuta av dagen.

Det var en väldigt trevlig dag från frukost till nattklubben, från kamp till spa och middag. Tack tjejer för förtroendet.

 

Brudens Syster Maria, egna ord:

Måste ge all beröm till er på Lis festplanering! Så himla nöjd över världens bästa möhippa min syster fick! Mycket bra planerat, fint hus, det där lilla extra, roliga aktiviteter och mest av allt ett underbart bemötande utav personal! Tack tack och tack igen!
/ Maria ❤️