William 1 år Safari kalas

William 1 år Safari kalas

Ännu ett safari tema till ett 1 års barnkalas, endast två veckor efter det förra. Denna gången var det dock lite speciellt då mamman bestämde sig för att anlita mig endast 3 dagar innan festen. Hon hade mycket att göra och för lite tid för att anordna den lille pojkens första kalas som han förtjänade.
Så pågrund av tidigare positiva erfarenheter av oss så bestämde sig mamman för att anlita Lis Festplanering till att anordna all dekoration. Det var bordsdekoration, efterrättsbord med mini desserter, godislådor, tackgåvor och barn lounge. Allt planerades, skapades, levererades och monterades på plats på endast 3 dagar efter beställning. Barnen var entusiastiska, gästerna var glada och föräldrarna var lättade. Festen gick som på spår och blev precis som dom önskat sig.
Det var en utmaning, men så självklart vill vi få nya upplevelser och få ha roligt med nya äventyr. Därför tvekar vi aldrig.

Williams mamma egna ord:

Tack så mycket för allt jobb du gjorde till Williams 1-årsdag. Dekorationerna och dukningen blev fantastiska och fick mycket beröm av våra gäster. Jag och Peter vill också säga extra tack för att du var så tillmötesgående och flexibel även om det var kort varsel. Med dig vid rodret i ditt företag kommer dina affärer att blomstra ??. Sköt om dig.

Med vänlig hälsning, Anne.
Malmö, 2017-08-29