Hemassistans i Varberg Personalfest – Bowling och middag

Hemassistans i Varberg Personalfest – Bowling och middag

Att få hör att någon vill ha just min hjälp för att anordna en fest, det är en av de bästa saker jag vet. Det är alltid så roligt med nya idéer, olika perspektiv och mycket som ska planeras. Detta är vad jag brinner för och för mig finns det inget roligare.
Självklart gällde samma vid planeringen av Hemassistans firmafest. Inför mötet med chefen hade jag förberett en lista med olika förslag på aktiviteter, efter att ha diskuterat kring eventet så bestämde han sig för att underhållning och middag skulle ske på samma plats. Kvällen började med bowling och avslutades med middag och skoj på Bruket i Varberg.
När alla ankom till lokalen hade vi ordnat välkomstdrinkar och det var dags för bowling. Under middagen delade vi ut priser till det bästa laget och de 3 personer som gjorde flest poäng, även en rolig prick till den som var sämst.
Det var mycket lätt att anordna en fest där stämningen var på topp och alla var glada och väldigt tacksamma.

Personal egna ord:

Vi på Hem Assistans vill ordna och fixa mer än bara 3 personalfester per år, men med all stress från jobbet och många arbetstimmar, känns det som man har alldeles för mycket med en sådan planering också. Och till slut orkar man inte med mer.
Så att anlita en festplanerare var ett väldigt bra beslut.
Vi har anlitat Lis Festplanerings för att ta hand om våra personalfester och de blev perfekta. God mat, roliga lekar, fin dekoration, bra kommunikation och leende på läpparna alltid… man ser verkligen att hon har roligt med det hon gör.
Personalen var mer än nöjda och vi bara väntar för se vilket som blir nästa händelse.