Partners – Foto / Film

Våra partners

Här ser du våra samarbetspartners som vi har stort förtroende för och sen tidigare har skapat många goda minnen vid våra fester.

Amilcar Garcia – Fotograf

Jag är en fighter med bakgrund i boxning. Men en dag blev jag skadad. Under de nästan tre år det tog för mig att rehabilitera mig lärde jag mig att stanna upp, iaktta och vara närvarande. Jag utvecklade samtidigt en hobby jag haft sedan tidigare, inom foto, och med det fick mitt liv fler dimensioner än att fightas.

Mitt uttryck inom foto handlar om att visa hur vackert vardagslivet är. När du vågar stanna upp och njuta av det. Jag ser många människor springa iväg alldeles för fort och dras in i stress och därmed missa
allt det vackra.

Som fotograf är jag nyfiken och drivs av viljan att möta människor. Jag vill få fram det som är en människas innersta passion, intressen, ögonblick, skratt och gråt, det som gör livet äkta och värt att levas.

Genom åren har jag fotograferat människor i konflikter, i livets slutskede och i andra känsliga situationer. Jag gör det för att jag vill minnas och uppleva livets alla sidor. I dessa ögonblick kan saker
växa till vackra minnen snarare än jobbiga känslor.

Det börjar med dig!

Vi gör din nästa fest till en succé

Vill du att vi ordnar din nästa fest? Hör av dig till oss