Partners

Våra partners

Här ser du våra samarbetspartners som vi har stort förtroende för och sen tidigare har skapat många goda minnen vid våra fester.

Alexander Stavås - Oneman band

Alexander Stavås, en musiker som inte framför de mest vanliga trubadurlåtarna. Men som spelar sina egna tolkningar av välkända hits från framförallt 50/60/70/80-talet, som blandas smått med modernare artister. Sången, elgitarren & stompboxen utgör något av ett enmansband, som brukar kunna lyfta stämningen till en ny nivå.

Alexander Stavås

https://www.instagram.com/oneman.band/

https://www.instagram.com/p/CRtlnHtg2QI/?utm_medium=share_sheet

 

Sikta Stenugnsbageri

I en gammal ladugård har vi byggt ett modernt hantverksbageri. Här ska vår entusiasm och erfarenhet från yrket flöda. Vi hoppas kunna skapa en plats där man kan känna lugn och där naturen är nära.

Vi arbetar med rena råvaror som är noga utvalda med minsta möjliga avtryck på miljön. Efter säsong och tillgång kommer närproducerade råvaror att användas, och vi strävar också att använda ekologiska varor.

Hos Sikta Stenugnsbageri erbjuds allt från långjästa surdegsbröd, sötebröd, tårtor, konfektyr och något matnyttigt. Varmt välkommna!

Josefin Karlsson
Petra Kristoffersson

https://siktastenugnsbageri.se

kontakt@siktastenugnsbageri.se

Warberg Tomateria

Inte bara tomater.

Det självklara utflyktsmålet för hela familjen, långväga gäst som lokal, på vår vackra västkust.

En fin stund för hela familjen med hållbarhet och lärande i centrum. I vår Tomateria hittar du en hel värld av den röda, gyllene frukten som du sedan i gott sällskap avnjuter på middagsbordet. Tomater, gurka, chili, sallader, örter och paprikor. Naturens fulla palett finns att finna bland tomaterna hos oss – randiga, gula, bruna, rosa, gröna, tigerrandiga och givetvis röda. För att toppa det hela driver vi också upp plantor av smultron och jordgubbar.

När du stiger in i vår värld vill vi ge dig det lilla extra. Odlingen värms upp med biogas och vi recirkulerar allt vatten från odlingen. Plantorna odlas i återvinningsbart kokosfiber. Vi förädlar våra närproducerade produkter, för din och naturens njutning.

Warberg Tomateria – närodlat med biologiskt växtskydd och familjärt från generation till generation.

 

Hyra bartender

Varför inte få en professionell touch på din fest eller evenemang med ett par duktiga bartenders?
Vi bygger en skräddarsydd drinklista optimerad efter dina förslag. Pga vår stora erfarenhet kan vi försäkra er om att inköpslistan blir precis lagom så att ni slipper spendera för mycket pengar och även får ta hand om överskottet i efterhand.

För oss är det viktigt att även värden för festen skall kunna slappna av och njuta! Därför är vi med för att försäkra er om att alla gäster har det trevligt och går ifrån festen med härliga och glada minnen!

Läs mer om oss på:
https://www.facebook.com/pg/hyrabartender/services/

Varma hälsningar
Alex/Joel

Eric Svensson

Eric Svensson
Är en svensk heltidsmusiker med över 10 års erfarenhet av att spela på olika offentliga evenemang.
Med en repertoar som sträcker sig från 60-talet till nuvarande radiohits och unika tolkningar, trollbinder han både den äldre som yngre publiken.
Han blandar sång, gitarr, piano och synt, ofta med en loop-pedal för att spela alla instrument samtidigt. Denna speciella spelstil gör Eric till en mycket flexibel artist som passar många olika typer av uppdrag från att spela atmosfärisk bakgrundsmusik i hotell / restaurang miljö till en fartfylld fest.

Jag har tidigare haft ett 4 år långt samarbete med Falkenbergs Strandbad, där jag har koordinerat artister till deras livescen och spelat mycket själv.

Läs mer om mig på:
http://www.ericsvenssonmusic.com

Varma hälsningar
Svensson, Eric

Lindas Kök & Service

Hej!

Bröllop, barndop eller fest?     
Hos mig hittar ni en tårta för varje tillfälle!                               
Lindas Kök & Service hittar ni i Vare, strax utanför Varberg.  

Välkommen att höra av er med just er idé!                   
 

Facebook: My Cake / Lindas Kök & Service

Varma hälsningar
Linda  🌸

Lilly Nails Varberg

Hej!
Vi driver ateljé naglar & skönhet här i Varberg. En salong som är inriktad på skönhet och hälsa.
Vi erbjuder en hel del olika behandlingar för kropp och själ. Massage, ansiktsvård, fransförlägning, microblading, nagelpåbyggnad och mycket mer!
Vi vill stolt säga att vi är samarbetspartners med Lis festplanering.

Läs mer om oss på Facebook: 
Lilly Nails – Varberg

Varma hälsningar
Linnea & Magdalena 🌸

Dell Marques

Hej!

Frisör och Makeup-artist som har pluggat på olika skönhetsinstitut runt om i världen.

Tony&guy London, Redken academy New York, Loreal profissionel Brasil, Mac ProCosmetics NY, MUD MAKEUP DESIGN NY, Kérastase Brazil, Ask Schwarzkopf Brazil, Romeu Felipe Brazil, Kryolan makeup Brazil.

Han började sin karriär i Brasilien, därefter har han arbetat på de bästa och mest kända salonger där han har kunnat utvecklas inom alla prestationsområden (hårfärg, klipp, smink, brudproduktion) och blivit enastående inom sitt arbete.

Jag är mycket professionell, nyfiken och mångsidig, är alltid redo att upptäcka och ta in nyheter från skönhetsvärlden.

Varma hälsningar,
Dell Marques

Amilcar Garcia – Fotograf

Jag är en fighter med bakgrund i boxning. Men en dag blev jag skadad. Under de nästan tre år det tog för mig att rehabilitera mig lärde jag mig att stanna upp, iaktta och vara närvarande. Jag utvecklade samtidigt en hobby jag haft sedan tidigare, inom foto, och med det fick mitt liv fler dimensioner än att fightas.

Mitt uttryck inom foto handlar om att visa hur vackert vardagslivet är. När du vågar stanna upp och njuta av det. Jag ser många människor springa iväg alldeles för fort och dras in i stress och därmed missa
allt det vackra.

Som fotograf är jag nyfiken och drivs av viljan att möta människor. Jag vill få fram det som är en människas innersta passion, intressen, ögonblick, skratt och gråt, det som gör livet äkta och värt att levas.

Genom åren har jag fotograferat människor i konflikter, i livets slutskede och i andra känsliga situationer. Jag gör det för att jag vill minnas och uppleva livets alla sidor. I dessa ögonblick kan saker
växa till vackra minnen snarare än jobbiga känslor.

Det börjar med dig!

Vi gör din nästa fest till en succé

Vill du att vi ordnar din nästa fest? Hör av dig till oss