Partners

Partners

Hej!
Vid Ätrans porlande vatten, nära natur och stad finns Hertigen – en unik plats för boende, bröllop, fest och konferens. Alla har unika ideér om hur deras dag och fest ska vara, och vi står till förfogande att förgylla en av dom viktigaste dagarna i ert liv.
Vi har ett samarbete med Li, en fantastisk fest- & bröllopsarrangör som kan hjälpa Er att få den dag Ni drömmer om.

Läs mer om oss på:
www.hertigen.se

Varma hälsningar
Hertigen

 

Ateljé Naglar & Skönhet

Hej!
Vi driver ateljé naglar & skönhet här i Varberg. En salong som är inriktad på skönhet och hälsa.
Vi erbjuder en hel del olika behandlingar för kropp och själ. Massage, ansiktsvård, fransförlägning, microblading, nagelpåbyggnad och mycket mer!
Vi vill stolt säga att vi är samarbetspartners med Lis festplanering.

Läs mer om oss på:
Www.atelje-naglar-skonhet.se

Instagram: atelje_naglar_skonhet

Facebook: ateljé naglar & skönhet!

Varma hälsningar
Linnea & Magdalena 🌸

 

Dell Marques

Hej!

Frisör och Makeup-artist som har pluggat på olika skönhetsinstitut runt om i världen.

Tony&guy London, Redken academy New York, Loreal profissionel Brasil, Mac ProCosmetics NY, MUD MAKEUP DESIGN NY, Kérastase Brazil, Ask Schwarzkopf Brazil, Romeu Felipe Brazil, Kryolan makeup Brazil.

Han började sin karriär i Brasilien, därefter har han arbetat på de bästa och mest kända salonger där han har kunnat utvecklas inom alla prestationsområden (hårfärg, klipp, smink, brudproduktion) och blivit enastående inom sitt arbete.

Jag är mycket professionell, nyfiken och mångsidig, är alltid redo att upptäcka och ta in nyheter från skönhetsvärlden.

Varma hälsningar,
Dell Marques

 

Amilcar Garcia – Fotograf 

Jag är en fighter med bakgrund i boxning. Men en dag blev jag skadad. Under de nästan tre år det tog för mig att rehabilitera mig lärde jag mig att stanna upp, iaktta och vara närvarande. Jag utvecklade samtidigt en hobby jag haft sedan tidigare, inom foto, och med det fick mitt liv fler dimensioner än att fightas.

Mitt uttryck inom foto handlar om att visa hur vackert vardagslivet är. När du vågar stanna upp och njuta av det. Jag ser många människor springa iväg alldeles för fort och dras in i stress och därmed missa
allt det vackra.

Som fotograf är jag nyfiken och drivs av viljan att möta människor. Jag vill få fram det som är en människas innersta passion, intressen, ögonblick, skratt och gråt, det som gör livet äkta och värt att levas.

Genom åren har jag fotograferat människor i konflikter, i livets slutskede och i andra känsliga situationer. Jag gör det för att jag vill minnas och uppleva livets alla sidor. I dessa ögonblick kan saker
växa till vackra minnen snarare än jobbiga känslor.

Det börjar med dig!