Partners – Make Up

Våra partners

Här ser du våra samarbetspartners som vi har stort förtroende för och sen tidigare har skapat många goda minnen vid våra fester.

Maria Magdalena

Maria Magdalena

Livsnjutare & Entreprenör

Hej!

Välkommen till min sida, Magdalena heter jag och är 31år gammal. Mamma till en  fantastisk son och sambo till min blivande man. Dessa två är hela min värld och jag njuter av deras sällskap så mycket jag kan. Jag har svårt att sätta ord på vad jag gör, men jag kallar mig själv för entreprenör. Jag har länge arbetat inom skönhet och älskat varje minut, men nu satsar jag mer på välmående och hälsa. Jag vill dela min kunskap med så många som möjligt, detta gör jag genom utbildningar i olika kroppsbehandlingar samt ansiktsvård och massage.

Dell Marques

Hej!

Frisör och Makeup-artist som har pluggat på olika skönhetsinstitut runt om i världen.

Tony&guy London, Redken academy New York, Loreal profissionel Brasil, Mac ProCosmetics NY, MUD MAKEUP DESIGN NY, Kérastase Brazil, Ask Schwarzkopf Brazil, Romeu Felipe Brazil, Kryolan makeup Brazil.

Han började sin karriär i Brasilien, därefter har han arbetat på de bästa och mest kända salonger där han har kunnat utvecklas inom alla prestationsområden (hårfärg, klipp, smink, brudproduktion) och blivit enastående inom sitt arbete.

Jag är mycket professionell, nyfiken och mångsidig, är alltid redo att upptäcka och ta in nyheter från skönhetsvärlden.

Varma hälsningar,
Dell Marques

Vi gör din nästa fest till en succé

Vill du att vi ordnar din nästa fest? Hör av dig till oss