Partners – Musik

Våra partners

Här ser du våra samarbetspartners som vi har stort förtroende för och sen tidigare har skapat många goda minnen vid våra fester.

Eric Svensson

Eric Svensson
Är en svensk heltidsmusiker med över 10 års erfarenhet av att spela på olika offentliga evenemang.
Med en repertoar som sträcker sig från 60-talet till nuvarande radiohits och unika tolkningar, trollbinder han både den äldre som yngre publiken.
Han blandar sång, gitarr, piano och synt, ofta med en loop-pedal för att spela alla instrument samtidigt. Denna speciella spelstil gör Eric till en mycket flexibel artist som passar många olika typer av uppdrag från att spela atmosfärisk bakgrundsmusik i hotell / restaurang miljö till en fartfylld fest.

Jag har tidigare haft ett 4 år långt samarbete med Falkenbergs Strandbad, där jag har koordinerat artister till deras livescen och spelat mycket själv.

Läs mer om mig på:
http://www.ericsvenssonmusic.com

Varma hälsningar
Svensson, Eric

Alexander Stavås - Oneman band

Alexander Stavås, en musiker som inte framför de mest vanliga trubadurlåtarna. Men som spelar sina egna tolkningar av välkända hits från framförallt 50/60/70/80-talet, som blandas smått med modernare artister. Sången, elgitarren & stompboxen utgör något av ett enmansband, som brukar kunna lyfta stämningen till en ny nivå.

Alexander Stavås

https://www.instagram.com/oneman.band/

https://www.instagram.com/p/CRtlnHtg2QI/?utm_medium=share_sheet

 

Vi gör din nästa fest till en succé

Vill du att vi ordnar din nästa fest? Hör av dig till oss