Rositas 65års överraskning kalas på Toftaholms Herrgård

Rositas 65års överraskning kalas på Toftaholms Herrgård

Vi på Lis Festplanering är väldigt nöjda med att allt blev precis som vi hade tänkt oss. Rosita var mycket imponerad och hade ingen misstanke om något. På Rosita Erickssons 65-års fest ville vi på Lis Festplanering anordna en speciell, intim och mysig överraskning åt henne. Vi ville att dagen endast skulle handla om henne och att hon skulle kunna njuta på sin speciella dag.

Vi överraskade henne med en natt på Toftaholms Herrgård, väl framme på hotellet hade vi förberett välkomst drinkar i deras lounge följt av champagne och middag. Eftersom Rosita är en mycket nyfiken person så var det en utmaning för oss att dölja all dekoration, tårta, kristallglas och resten av all rekvisita som vi hade med oss. Men vi lyckades med allt detta 16,5 mil hemifrån och resultat blev fantastiskt! Vi på Lis Festplanering är mycket nöjda med att vi lyckades åstadkomma det vi ville och att Rosita var glatt överraskad utan några misstankar!!

Rositas egna ord:

En överraskande och härlig upplevelse på herrgård med 3-rätter och övernattning! Champagne, god och vacker tårta med ljus 65år, levande vita rosor på. Kristallglas och silverskedar från Anneberg, härlig musik (Dansband).

En nostalgisk tavla med foto från unga år, stod det i sängen när jag anlände till rummet, helt fantastiskt. Vid efterrätten sjöng även övriga gäster och hurra. Li och hennes man, min son, tänkte på allt.

Vill ni ha en överraskning med stil, kontakta Lis Festplanering. Tack för att ni lura mig…